ДЕСЕТКА“ ЗА БРАУНОВИЋА

Скану поздравила подизање спомен обележја Милошу Ћирковићу

СРПСКА краљевска академија научника и уметника изразила је захвалност, поштовање и дивљење за Удружење природе „Наша Дрина“ и њеног председника, Игора Брауновић, иначе генералног директора ЈП Србија шуме, на чију иницијативу је урађен и биће сутра постављен на обали Дринског језера, код Малог Зворника, скулптура у дрвету Милоша Ћирковића, српког див јунака са Космета, али и врсног шумара, чувара природе и поштоваоца нашег народног блага, који је погинуо на кућном прагу, бранећи га од терориста ОВК, јер није желео да се повуче, ни са породицом ни са ВЈ чији је био припадник од почетка сукоба док га терористи нису убили“. nfl authentic jersey jordan shoes for sale cheapest jordan 4 best wig outlet nike air jordan shoes custom jerseys basketball nike air jordan 1 low cheap adidas shoes human hair wig women’s nike air max nfl jersey for sale cheap nike air max adidas yeezy boost 350 jordan shoes for sale nike air max sale

Игор Брауновић је,са сарадницима у ЈП “Србија шуме“ и запосленим,познат као врсни  борац за природу, а и ван тога је посвећен и свим другим природним лепотама, драгуљима наше земље – кажу из СКАНУ.

У непрестаној је мисији очувања природе,али ништа мање ни наше светле прошлости и јунака наших дана као што је Обилић наших дана -Милош  Ћирковић.

Кроз поштовање оваквих личности,зна то добро велики човек Брауновић,негују се најлепше слободарске врлине нашег рода,захваљујући којима смо,увек били витезови у правом смислу те речи. Ово је сећање,подсећање и пример како род поштује најбоље међу нама, оне који су дали највише за слободу – своје животе.

Из СКАНУ подсећају и да је Брауновић доста заслужан за сађење стабала на Церу, тако да сваки учесник Великог рата добије своје спомен стабло.

Posted in Некатегоризовано.