ДОГОВЕРАНА САРАДЊА ИЗМЕЂУ СКАНУ И ПЕП-а

Српска Краљевска Академија научника и уметника СКАНУ потписала је Споразум о сарадњи са високом школом за пословну економију и предузетништво ПЕП, о више пројеката. Циљ ове сарадње је унапређење рада, научних достигнућа, организовање округлих столова, публикација и размена искустава између две институције. Споразум је потписан у време одржавања великог Међународног Симпозијума ове Високе школе, на којем су учествовали многи домаћи и страни гости, професори Универзитета, доктори и академици.

У име Српске Краљевске Академије научника и уметника споразум је потписао председавајући Драган Дамјановић, а у име ПЕП - а, директор Проф. др Раде Станковић.

У име Академије СКАНУ, академик проф. др Срето Ного, уручио је медаљу ,,Пупинов калем“ професорки др Мирјани Радовић Марковић, предавачу на овој Високој школи, потпредседнику академије, за изузетан допринос у науци и зближавању две поменуте институције.

2. Представници Академије, академици Бранислав Талић и Вељко Ђукић, присуствовали су отварању Симпозијума на ПЕП-у, а исте вечери академик Мирко Керкез, као гост скупа, присуствовао је промоцији књиге Магнум Кримен, одржане на Коларцу.

Објављено у Путовања / Travels